Δείγμα λογαριασμού Aegean Power

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε;  H Aegean Power και το energy homepack ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό να διαθέτουν ρεύμα σαν εναλλακτικός πάροχος.   Δηλαδή αγοράζει χοντρική και πουλάει πιο φτηνά από την ΔΕΗ.  Ούτε ΓΕΝΟΠ ούτε απεργίες…  Και πρόσφατα η Energa ( http://www.energa.com.gr/) εξαγόρασε τις μετοχές της Verbund για να εξυπηρετεί όλους όσους ψάχνουν πιο φτηνό ρεύμα.  (Εδώ ένα χρήσιμο και ενημερωμένο site με όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της ενέργειας.)

Η απάντηση είναι…ίσως!   Όπως και πολλά άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή στην χώρα μας, είναι πολύ ασαφές το μέλλον.   Οι πιο συχνές ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το κόστος, ενώ θα έπρεπε να κοιτάνε…τον μπελά!

Δεν μοιάζει με την κατάσταση στις τηλεπικοινωνίες για αρκετούς λόγους.  Πρώτο και καλύτερο το θέμα ότι συνεχίζετε να πληρώνετε και την ΔΕΗ!   Δηλαδή έχετε τον μπελά ότι πληρώνετε από την μια την Aegean Power και από την άλλη ΕΡΤ και λοιπά κερατιάτικα στην ΔΕΗ.   Δυο λογαριασμοί.   Η διαφορά αυτή τη στιγμή εξαρτάται από το ύψος της κατανάλωσης.   Αν 10% έκπτωση σας φαίνεται σημαντικό ποσό, κάντε το.   Σε ένα παράδειγμα οικιακής κατανάλωσης 4000 κιλοβατώρες, το κέρδος με την Aegean είναι περίπου 25 ευρώ τον μήνα.   (Μάλλον οικιακή…βίλα είναι με τέτοια κατανάλωση!)   Σε λογαριασμό με 2150 κιλοβατώρες κανονική χρήσης και άλλες   1000 νυχτερινού ρεύματος, το κέρδος είναι συνολικά μόλις 18 ευρώ στο τετράμηνο!

Αλλά.   Ποιός ξέρει τι θα γίνει αύριο;   Μπορεί να ρίξει τιμές η ΔΕΗ και να έχετε χάσει τον χρόνο σας με όλο αυτόν τον μπελά.  Μπορεί να αλλάξει η πολιτική της χοντρικής που εκμεταλλεύεται η Aegean τώρα.   Μπορεί να γίνουν ακόμα πιο φτηνά όλα τα εναλλακτικά.   Γενικά όλοι στην Ελλάδα αναρωτιόμαστε αν πρέπει ή όχι να βάλουμε ηλιακά…κάτι στις στέγες μας. Μου έχει κάνει εντύπωση ένα άρθρο μου σχετικά με ηλιακή ενέργεια από τα κεραμίδια πόση απήχηση είχε και συνεχίζει να έχει!

Αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Aegean Power όπως η Energa.  (Έχουν κι άλλους αλλά και σε αυτόν τον τομέα είναι μπάχαλο η κατάσταση με Master Dealer και πιο μικρούς αντιπροσώπους οι οποίοι βασικά πουλάνε με χασούρα; σχεδόν.)    Οπότε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν κάνετε μεγαλούτσικο λογαριασμό ή αν μετράει για εσάς έστω και μικρή έκπτωση, κάντε τώρα την κίνηση για να αποσβέσει τον μπελά στον επόμενο χρόνο.   Για πιο μακρινές προβλέψεις δεν το ριψοκινδυνεύω!   Πολιτικά είναι ναρκοπέδιο με την κυβέρνηση συμπιεσμένη ανάμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις που προσπαθούν να διασφαλίσουν τις μεγάλες και μακροχρόνιες επενδύσεις τους από την μια, το περιβάλλον και την ΕΕ από την άλλη και την ΓΕΝΟΠ και τους καταναλωτές πάνω από όλα!   Δεν είναι απλά θέμα εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ.

Σχετικά θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νυχτερινό τιμολόγιο και τους εναλλακτικούς πάροχους

Πόσο βρώμικος είναι ο λιγνίτης; Υπάρχει ουσιαστική εναλλακτική;

Γιατί δεν νοιάζονται περισσότερο για το image τους οι κύριοι παίχτες της αγοράς;

Αντιγράφω από το FAQ της Aegis:

FAQ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN POWER

Πως θα συνδεθείτε με την AEGEAN POWER ;

Για τη χαμηλή τάση – (Γ21,Γ22,Γ23 και Γ21Β, Γ22Β, Γ23Β τιμολόγια, όπως αναφέρονται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ) υπογράφετε την Αίτηση Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της Aegean Power επισυνάπτοντας τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό .

Για τη μέση τάση υπογράφετε την Αίτηση Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της Aegean Power επισυνάπτοντας τους 12 τελευταίους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς καθώς :

1.Επικυρωμένο Αντίγραφο του τελευταίου τροποποιηθέντος

Καταστατικού της Εταιρείας και το αντίστοιχο ΦΕΚ (Τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε.) καταχώρησής του.

2. Επικυρωμένο Απόσπασμα Πρακτικού της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και το αντίστοιχο ΦΕΚ (Τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε.) καταχώρησής του.

3. Επικυρωμένο Απόσπασμα Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό εκπροσώπου της εταιρείας και το αντίστοιχο ΦΕΚ (Τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε.) καταχώρησής του.

Στην αλλαγή από πάροχο σε πάροχο χρεώνομαι;

Δεν υπάρχει καμία χρέωση

Πότε ξεκινά η τιμολόγηση από την υπογραφή της σύμβασης;

Η τιμολόγηση ξεκινά 30 μέρες μετά την υπογραφή της Σύμβασης

Τι γίνεται με την εγγύηση που έχω καταβάλει στη ΔΕΗ;

Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται από τη ΔΕΗ με συμψηφισμό στο ν τελευταίο λογαριασμό που αναφέρεται ως τελικός. Η AEGEAN POWER θα σας χρεώσει το ίδιο ποσό ως εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό.

Που πληρώνω τα Δημοτικά Τέλη και την ΕΡΤ;

Τα Δημοτικά Τέλη και η ΕΡΤ συνεχίζουν να έρχονται σε ξεχωριστό λογαριασμό από την ΔΕΗ .

Τι θα αντιμετωπίζω αν δεν πληρώνω το λογαριασμό ΔΕΗ που αφορά σε ΕΡΤ-Δημοτικά  Τέλη ;

Tο τιμολόγιο καθίσταται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό από την ΔΕΗ, συνεπώς υπάρχουν ανάλογες κυρώσεις.

Θα αντιμετωπίζω προβλήματα στην παροχή ρεύματος  μετά τη μετακίνησή μου στην AEGEAN ;

Δεν θα αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι όλοι οι Προμηθευτές (AEGEAN POWER, ΔΕΗ, κλπ) αγοράζουν εξ ολοκλήρου την ηλεκτρική ενέργεια από το ΔΕΣΜΗΕ, την οποία και μεταπωλούν στους Έλληνες καταναλωτές, επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Επιπλέον, η ποιότητα ρεύματος δεν διαφοροποιείται από Προμηθευτή σε Προμηθευτή, διότι διανέμεται εξ ολοκλήρου από το ΔΕΣΜΗΕ. (ΔΕΣΜΗΕ: Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας)

Σε περίπτωση βλάβης ποιος αναλαμβάνει;

H Aegean Power σας παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια. Το Δίκτυο διανομής παραμένει υπό την ευθύνη της ΔΕΗ δεδομένου ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κυριότητά της. Οι χρεώσεις του πεδίου «Εθνικό Ηλεκτρικό Σύστημα» στο λογαριασμό αφορούν στο Δίκτυο και αποδίδονται στη ΔΕΗ. Σε περίπτωση βλάβης αναλαμβάνει η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, καλείτε τις βλάβες της ΔΕΗ η οποία είναι και η υπεύθυνη για την Ανάπτυξη, Συντήρηση και Ομαλή λειτουργία του δικτύου και παραμένει ο διαχειριστής του δικτύου διανομής. Το τηλέφωνο βλαβών για κάθε περιοχή εξακολουθεί να αναγράφεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ, ο οποίος αφορά πλέον μόνο χρεώσεις προς τρίτους (δημοτικά τέλη και ΕΡΤ)

Όταν έχει black-out η ΔΕΗ στην περιοχή μου θα έχω κι εγώ που είμαι πελάτης της Aegean Power;

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί black-out από το Δίκτυο της ΔΕΗ, θα έχετε κι εσείς διακοπή δεδομένου ότι το Δίκτυο είναι κοινό

Ποιος αναλαμβάνει την καταμέτρηση;

Η καταμέτρηση εξακολουθεί να γίνεται όπως γινόταν. Με την υπηρεσία ‘Μέτρα Μόνος σου’ που σας προσφέρει η  AEGEAN POWER,  μπορείτε να καταμετράτε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε μηνιαία βάση και να λαμβάνετε λογαριασμό κάθε μήνα

Υπάρχει υποχρεωτική παραμονή στο νέο δίκτυο και πόσο;

Δεν υπάρχει υποχρεωτική παραμονή. Η Σύμβαση που υπογράφετε είναι αορίστου χρόνου, με δικαίωμα καταγγελίας από αμφότερα μέρη

Τρόποι πληρωμής ; τι ποσό χρεώνουν οι τράπεζες στην εξόφληση; Πάγια εντολή ισχύει;

Μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό σας με Μετρητά στα γραφεία μας, με Επιταγή προς  AEGEAN POWER A.E και αποστολή της στα γραφεία μας καθώς και με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό στις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική (τα στοιχεία των λογαριασμών αναγράφονται στο πίσω μέρος του τιμολογίου της  AEGEAN POWER).Επίσης από 1.7.2010 ενεργοποιείται και η ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ.

Στις συνεργαζόμενες τράπεζες εξοφλείτε το λογαριασμό σας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΔΕΝ ισχύει ακόμα η ‘Πάγια Εντολή’

Τι γίνεται με το κενό που μεσολαβεί από την εκκαθάριση με ΔΕΗ έως την έναρξη σύμβασης ;

Εσείς εξακολουθείτε κανονικά να παίρνετε το ηλεκτρικό σας ρεύμα μέσω της ΔΕΗ. Σε καμία περίπτωση δεν μένετε χωρίς ρεύμα μέχρι την έναρξη ισχύος της Σύμβασης

Αν αλλάζω γνώμη ποιος με γυρνάει στη ΔΕΗ;

Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία και προχωρούμε σε ‘Άρση Εκπροσώπησης’

Διακανονισμός για υψηλές χρεώσεις ;

Εξετάζεται κατά περίπτωση και όχι κατ’ επανάληψη

Παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Ελλάδα;

Η Aegean Power έχει τη δυνατότητα παροχής των υπηρεσιών της σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα παρακάτω νησιά που ανήκουν στο δαισυνδεδέμνο δίκτυο.

1)Αίγινα
2)Αλόννησος
3)Άνδρος
4)Ζάκυνθος
5)Θάσος
6)Ιθάκη
7)Κέρκυρα
8)Κεφαλλονιά
9)Κύθηρα
10)Λευκάδα
11)Πόρος
12)Σαλαμίνα
13)Σαμοθράκη
14)Σκιάθος
15)Σκόπελος
16)Σπέτσες
17)Τζια (Κέα)
18)Τήνος
19)Ύδρα

aigis solar aegis solar aegean power συχνεσ ερωτησεισ ηλεκτρικο ρευμα  aigis-solar energy homepack aegean power aegean power energy home packs aegean power τιμοκαταλογοσ  http://www.energa.com.gr/ aegean power τιμολογιο aegis-solar aegean solar αιγισ solar ενεργειακή επε 7770021 aegean power home aegean εμπορικα τιμολογια aegeanpower.com αιγισ solar αιγισ solar ενεργειακη επε οικιακα τιμολογια aegean power υψοσ βασεων στηριξησ φωτοβολταικων πανελ aegean power master dealer aegean power δεη aegean power μετρα μονοσ σου aegean ρευμα αντίβαρα για φωτοβολταϊκά γ21 εγγυηση που καταβαλω στη δεη εναλακτικοι παροχοι ηλεκτρικου ρευματοσ ιδανικη κλιση φωτοβολταικων φωτοβολταικα σε στεγεσ faq aegean energy home packs aegean power διεύθυνση aegean power οικιακά τιμολόγια aegean power οικιακη καταναλωση aegean power πρόβλημα aegean power τιμολογια aegean power τιμολόγιο aegean δεη aegean οικιακο ρεύμα aegean παροχη ρευματοσ aegean ρευμα χωρισ παγια energy home packs aegean energy homepacks αιγισ σολαρ δεη aegean εγγυηση δεη εθνικο ηλεκτρικο συστημα εταιρειεσ παροχησ ηλεκτρικου ρευματοσ κατασκευη φωτοβολταικου συστηματοσ 10kw οικιακη τιμολογηση aegean power παραγοντεσ επιλογήσ φωτοβολταικού πλαισίου παροχη ηλεκτρικου ρευματοσ ποια είναι διασυνδεδεμένα νησιά ποιοσ εχει aegean power πωλήσεισ ηλεκτρικού ρεύματοσ τιμολογια δεη γ22 τιμολόγιο aegean power φωτοβολταϊκά αγροτική αποθήκη ύψοσ φωτοβολταικών σε στέγεσ aegean ρεύμα δεη”” 10 kw τιμεσ 10kw τιμεσ 210-77 σε ποια περιοχη ανηκει?  aegean energy home pack aegean hlektriko revma aegean oikiako reuma aegean paroxh reumatos4 aegean power “”energy home pack”” aegean power “”energy home”” aegean power energy home pack aegean power energy homepack aegean power sti zakyntho aegean power tilologio aegean power timologio aegean power γ1 aegean power γνωμη aegean power γραφεια aegean power δεη -25% aegean power ενεργειακά οικιακά πακέτα aegean power εξυπηρετηση πελατων τηλ aegean power κερκυρα aegean power μετρα μονοσ σου φορμα aegean power οικιακά aegean power οικιακο aegean power οικιακο ρευμα aegean power παραδειγμα aegean power παραμονη aegean power προσφορα aegean power προσφορα που ισχύει μέχρι 31/12/2010 aegean power συνεργατεσ aegean power τιμεσ aegean power τιμοκαταλογοσ οικιακο aegean power τιμολογιακη πολιτικη aegean power τιμολόγια aegean power+νησια aegean power+πρόβλημα τάσησ aegean power-οικιακα τιμολογια aegean reuma aegean δεη αλλαγή aegean δεη δικτυο aegean εξοικονομηση ρευματοσ aegean εταιρεια παροχησ ρευματοσ aegean ηλεκτρικη ενεργεια aegean ηλεκτρικο ρευμα aegean ηλεκτρικο ρευμα χρεωσεισ aegean καταγγελιεσ aegean λογαριασμοσ ρευματοσ aegean λογαριασμόσ δεη aegean οικιακο ρευμα aegean παροχοσ ρευματοσ aegean ποσερ τηλέφωνο aegean πωληση ηλεκτρικησ ενεργειασ aegean ρευμα δεη aegean ρευμα μεταφορα δεη aegean ρευμα προβληματα aegean ρευμα τιμολογηση aegean τιμολογια ρευματοσ aegeanpower δωρα aegeanpower επικοινωνια aegian τιμολόγια aegis aegis energy φωτοβολταικα aegis solar energy aegis φωτοβολταικα aigis φωτοβολταικα aigissolar argeans ρευμα banner με φωτοβολταικα συστηματα aegis-solar energy home pack energy homepack δεη energyhome pack erga 10 kw η_εταιρεια/2 logariasmos aegean master dealer τησ aegean power meleth egkatastash fwtovoltaikwn power ρευμα δεη sundisi photovoltaikon panelon teyxos 45 power   ypologiste to kerdos apo deh αγκυρωση φωτοβολταϊκών σε ταράτσα αγωρα ηλεκτρικου ρευματοσ αδεια εμποριασ ηλεκτρικου ρευματοσ αδεια μικρησ κλιμακασ αγροτικη αποθηκη αεγεν δεη αεγισ-σολαρ αιγισ ενεργειακη αν πληρωνω λογαριασμο ρευματοσ στην aegean θα πληρώνω και δημοτικά τέλη? αντίβαρα από μπετόν για στήριξη φωτοβολταϊκού σταθμού αντιβαρα φωτοβολταικα αντιγραφο λογαριασμου ηλεκτρικου ρευματοσ απαιτουμενοσ χωροσ για 10kwh απαιτούμενοσ χώροσ για εγκατάσταση γεωθερμικήσ αντλίασ θερμότητασ αποστασεισ πλαισιων απο στηθαιο αποσταση απο δωμα για εγκατασταση φωτοβολταικου απόσπασμα πρακτικού γενικησ συνελευσησ για την εκλογη δσ απόσταση φωτοβολταικών από στηθαίο ασανσέρ κόστοσ τιμέσ εγκατάστασησ ασφαλεια φωτοβολταικων ασφαλεια φωτοβολταικων στεγησ ασφαλιση φωτοβολταικων βάροσ χαλικιού ανά τετραγωνικό βάσεισ για φωτοβολταικά πανέλα στέγησ βάσεισ μπετόν φ/β δώματα βάσεισ στήριξησ φωτοβολταϊκών πλαισίων σε στέγεσ και δώματα βάσεισ στήριξησ φωτοβολταϊκών στέγεσ βασεισ στηριξησ φωτοβολταικων κλιση 15 βασεισ στηριξησ φωτοβολταικων πινακασ επιλογησ βασεισ στηριξησ φωτοβολταικων στεγη βασεισ φωτοβολταικων τιμεσ βαση στυριξησ φωτοβολταικων με αντιβαρα γ21 αριθμοσ παροχησ γ21 γ22 α δεη γ22 γ22 με γ23 βιομηχανικο ρευμα γ23ν γνωμεσ για aegean ρευμα γραφεία aegean power γραφεια aegean power δεη εγγυηση λογαριασμού δεη η aegean γ22 δεη ταχυπληρωμή english δεη τι δεν πληρωνω απο λογαριασμο δεη φωτοβολταικα σε δωμα στηθαιο δεη χρεωσεισ γ21 γ22 γ23 γ21β γ22β γ23β δεη χρεωση kwh δεν αναγραφεται δεη ερτ δεν πληρωνω δημοτικα τελη δεν πληρωνω ερτ δεξαμενεσ νερου σε διαφορετικο υψοσ δεξαμενη νερού δώμα διακανονισμοι αεgean power διακοπη ηλεκτρικου ρευματοσ αν δεν πληρωσω το λογαριασμο διακοπη ηλεκτρικου ρευματοσ στη σκιαθο διανομη ηλεκτρικου ρευματοσ στην κερκυρα διαστασιολόγηση φωτοβολταϊκών δικαιολογητικα βιοαεριου δικαιολογητικα παροχησ ηλεκτρικησ ενεργειασ είναι η κερκυρα διασυνδεδεμενη ηλεκτρικα με την ηπειρωτικη ελλαδα εγγυηση δεη επιστρέφεται σε διακοπή; εγγυηση λογαριασμου δεη εγγύηση 25 χρόνων λειτουργίασ φωτοβολταικού εγκατασταση φωτοβολταικων σε διατηρητεο εθνικό ηλεκτρικο σύστημα εικόνεσ φωτοβολταικών στέγησ εκκαθάριση δεη εγγύηση ελεγχοσ ενεργειακου σπιτιου απο 1/1/2011 ελλαδα αγοραζει ενεργεια απο βουλγαρια εμπορια ηλεκτρικου ρευματοσ εμπορικο τιμολογιο γ 22 εναλακτικοι παροχοι ηλεκτρικησ ενεργειακη επιθεωρηση πλεονεκτηματα εξοφληση λογαριασμων ρευματοσ aegean επαγγελματιεσ γ21 επαγγελματικά τιμολόγια τησ δεη εταιρείεσ παροχησ ηλεκτρικου aegean εταιρεια συντηρησησ καμιναδων τησ δεη εταιρειεσ πωλησησ ηλεκτρικου ρευματοσ εταιριεσ παροχησ ηλεκτρικου ρευματοσ στην κερκυρα εταιριεσ πωλησησ ηλεκτρικου ρευματοσ ευκαιριεσ καριερασ η aegean δεη προβληματα η στήριξη των βάσεων θα σύμφωνα με την μελέτη που έχει γίνει ηλεκτρικο ρευμα aegean ηλεκτρικο ρευμα aegis ηλεκτρικο ρευμα απο aegean θασοσ ηλεκτρικο ρευμα παροχη θερμοσιφωνασ+αποληξη κλιμακοστασιου ιδανικη αποσταση φωτοβολταικων πανελ ιδιωτική επιχείρηση προμήθειασ και εμπορίασ ηλεκτρικού ρεύματοσ καλωδίωση για φωτοβολταικά σε στέγεσ καριερα στην aegean power κερκυρασ κατηγορια γ21 κατηγορια γ21 σημαινει κατοψη δωματοσ φωτοβολταικα κινητεσ βασεισ φωτοβολταϊκων μεγαλύτερη αποδοση κατα κινητη βαση στεγη φωτοβολταικα κινητό φορτίο σε δωμα κοστοσ αδειασ δωματοσ κοστοσ ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων στέγησ κοστοσ ασφαλισησ φωτοβολταϊκων κοστοσ στεγησ κοστοσ φωτοβολταικησ εγκαταστασησ κοστοσ φωτοβολταικων 10 kw κόστοσ ασφαλιση φωτοβολταικων στη στεγη ληξιπροθεσμο τιμολόγιο ληξιπρόθεσμο τιμολόγιο fall due english λογαριασμοσ agean ρευματοσ λογαριασμοσ δεη καθε μηνα λογαριασμοσ ρευματοσ σε solar energy power μεγιστο υψοσ φωτοβολταικου δωμα μελετεσ θερμομονωσησ σε αγροτικεσ αποθηκεσ μεταφορά δεη aegean power μηνασ ρευματοσ σπιτιου μιχαλακοπουλου 195 χαρτησ μοναδεσ κλιματισμου απορροφησησ μονωτικεσ στεγεσ τιμεσ ανα τετραγωνικο νομοθεσια για μοναδεσ βιοαεριου νομοθεσια πρασινα πιστοποιητικα νυχτερινο οικιακο ρευμα απο 1/1/2011 οικιακή τιμολόγηση aegean power οικιακα φωτοβολταικα συστηματα οταν το τηλεφωνο ξεκινα απο 77 π ωσ γινεται ο διακανονισμοσ δεη πακετα απο aegean για ηλεκτρικο ρευμα παραδειγμα συστηματοσ ισχύοσ παραχωρηση χρήσησ για εγκατάσταση φωτοβολταικού παρουσιαση aegean power παροχη ρευματοσ aegean παροχοι ρευματοσ στην ελλαδα πινακασ διασυνδεδεμένων νησιων με το δικτυο πινακασ ισχύοσ μη διασυνδεδεμενα νησια πληρωμη λογαριασμων χωρισ δημοτικα τελη ποια γνώμη έχετε για την aegean power; ποια ειναι τα μη διασυνδεδεμενα νησια? ποιοτητα ηλεκτρικου ρευματοσ δεσμηε ιδιωτικεσ εταιριεσ ποσο ειναι το ποσο τησ εγγυησησ παροχησ δεη ποσο κοστιζει μια αδεια αγροτικησ αποθηκησ ποσο στοιχιζει η συντηρηση του καυστηρα ποσο στοιχιζουν τα φωτοβολταικα πρακτικο γενικησ συνελευσησ αλλαγησ διαχειριστου επε πρακτικό συμβουλίου σύμβασησ δεσμηε πρασινα πιστοποιητικα πρασινα πιστοποιητικα νομοσ πρασινα πιστοποιητικα τι ειναι προμηθεια πληρωμησ λογαριασμου aegean σε τραπεζα προσφορα συνδεσησ στεγη πωληση ηλεκτρικου ρευματοσ φ/τ πωσ διανεμονται τα δημοτικα τελη για ερτ πωσ να γινει κατασκευη φωτοβολταικου 10kw πώληση ρεύματοσ από εναλλακτική εταιρεία ρευμα aegean ρευμα aegean παραδειγμα ρεύμα από ιδιώτεσ σε ποιά μέρη τησ ελλάδασ υπάρχουν φωτοβολταικά σκεπη μαζι με φωτοβολταικο σκιαση φωτοβολταικων απο στηθαιο στήριξη φωτοβολταϊκά στέγη μπετόν στατική μελέτη ανεμοπιέσεισ στατική μελέτη για εγκατάσταση φωτοβολταικών στατικη μελετη στεγησ για εγκατασταση φωτοβολταικαων στηθαιο τησ δεησ στηριξη πάνελων στηριξη φωτοβολταικων υψοσ 3 μ συμβαση για banner συμβαση παροχησ ηλεκτρικου ρευματοσ συμβαση παροχησ ηλεκτρικού ρεύματοσ aegean συνδεση δεη δικαιολογητικα ποσο στοιχηζει συνεργατεσ-πωλητεσ απο εταιρεια παροχησ ηλεκτρικου ρευματοσ συνεργειο εγκατασταση φωτοβολταικων σχεδιασμόσ απόληξησ κλιμακοστασίου σχόλια για aegean power σύμβαση μεταφορασ ηλεκτρικου ρεύματοσ τζια διασυνδεδεμενο τη γνωμη εχετε agean power τηλ 18211 power τηλ δεη ανδρου τηλεφωνα στηριξησ τησ δεη τι αδεια χρειαζεται για κλιμακοστασιο τι πρεπει να περιεχει η στατικη μελετη τι χρειζεται για μια φωτοβολταικη εγκατασταση τι χρόνο ζωήσ εχουν τα φωτοβολταικα τιμη συνδεσησ για μη διασυνδεδεμενα νησια φωτοβολταικα τιμολογηση συμβασησ τιμολογια aegean τιμολογια aegeanpower τιμολογια οικιακησ χρησησ aegean power τιμολογιο aegean τιμολογιο aegean power τιμολογιο aegean reyma τιμολογιο aegian power τιμολογιο γ21 τιμολογιο γ22β βιομηχανικη χρηση τιμολογιο δεη γ22 τιμολόγια aegean τιμολόγια aegean power τιμολόγια δεη γ21 υπολογισμοσ ανεμοπιεσησ για φωτοβολταικα υπολογισμοσ μεσησ οριακησ τιμησ συστηματοσ φωτοβολταικων υπολογισμόσ απόστασησ πανέλων υπολογισμόσ μπετόν φωτοβολταικα υπολογισμόσ πανέλων φ/β υψοσ αποληξησ κλιμακοστασιου υψοσ τοποθετησησ φωτοβολταικου σε δωμα υψοσ φωτοβολταικων σε στεγη υψοσ φωτοβολταϊκου στεγη φβ συνεργατεσ φθηνοτερη η aegean power φορτία φωτοβολταικών στη στέγη φωτοβολταικά τοποθέτηση απόσταση φωτοβολταικα απαιτουμενοσ χωροσ για 10kwh φωτοβολταικα για στεγεσ κλιση στεγησ φωτοβολταικα μιχαλακοπουλου φωτοβολταικα μονοκρυσταλλικα ταρατσα τιμεσ φωτοβολταικα οφελοσ φωτοβολταικα σε αποληξη κλιμακοστασιου φωτοβολταικα σε αποληξη κλιμακοστασιου δωματοσ φωτοβολταικα σε δωμα υψοσ στηθαιου φωτοβολταικα σε δωμα φωτο φωτοβολταικα σε κλιμακοστασιο φωτοβολταικα σε στεγεσ ηλεκτρολογικη εγκατασταση φωτοβολταικα σκεπησ-φωτογραφιεσ φωτοβολταικα στεγεσ φωτογραφιεσ φωτοβολταικα στεγησ κοστοσ  http://www.energa.com.gr/ ασφαλισησ φωτοβολταικα στισ στεγεσ αποστασεισ στηθαιο φωτοβολταικα συστήματα 10kw φωτοβολταικα τιμεσ 10kw φωτοβολταικα ύψοσ δώμα φωτοβολταϊκά μέγιστο ύψοσ τοποθέτησησ φωτοβολταϊκά σε στέγη και απαιτούμενοσ χώροσ φωτοβολταϊκά στηθαίο χρειαζεται άδεια απο πολυκατοικια για εγκατασταση ηλιακού θερμοσίφωνα χρειαζομαι για εγκατασταση φωτοβολταικων αδεια δεη χρεωσεισ aegean power χρεωση ερτ τιμολογιο δεη γ21 χρεώσεισ aegean power χρεώσεισ aegean ηλεκτρικού ρεύματοσ ύψοσ στηθαίου φωτοβολταϊκά ύψοσ τοποθέτησησ φωτοβολταϊκών σε ταράτσα faq για εγκατασταση φωτοβολταϊκων αιγισ σολαρ ενεργειακη επε εθνικο ηλεκτρικο συστημα τι ειναι ρευμα aegean γ22

7 thoughts on “O τιμοκατάλογος Aegean Power, Verbund, Energa και το τιμολόγιο του λογαριασμού μας

 1. I quote from your text “Τι γίνεται με την εγγύηση που έχω καταβάλει στη ΔΕΗ; Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται από τη ΔΕΗ με συμψηφισμό στο τελευταίο λογαριασμό που αναφέρεται ως τελικός. Η AEGEAN POWER θα σας χρεώσει το ίδιο ποσό ως εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό.”

  I have doubts if DEH live up to that sentence, but for the last couple of weeks I have been trying to find out if this is true. At the moment they say that they balanced out with a bill that I never had knowledge of. Even today they have not produced any documentation and due to them constantly giving me the run around, I am having great difficulty in not suspecting foul play.

  Will keep you posted …

  1. Good points. Having been through stuff like this with OTE, it does seem very likely to be full of traps like that. Which is why I write that if your bill is big enough – it may be worth it.

 2. Λοιπόν μάλλον δικαιώθηκα ήδη από τις εξελίξεις. Υπό την πίεση Μυτιληναίου και λοιπών παραγωγών ‘πράσινης ενέργειας’ η κυβέρνηση μάλλον τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ενδιάμεσων χονδρεμπόρων όπως της Aegean και της Verbund μειώνοντας ουσιαστικά ακόμα περισσότερο την δυνατότητά τους να παρέχουν έκπτωση της προκοπής.

 3. Ο ανταγωνισμός στην πώληση ηλεκτρικής ενέργειας πιστεύω οτι μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το πορτοφόλι μας. Και κάτι ακόμα, μικρή ή μεγάλη έκπτωση, προσωπικά δε με ενδιαφέρει, εφόσον το αγαθό είναι ΤΟ ΙΔΙΟ! Η έκπτωση με ενδιαφέρει. Γιαυτό και κάνω βόλτα σε όλη τη Λαική τα Σάββατα, για να βρώ την καλύτερη τιμή στις ντομάτες και τα λεμόνια που θέλω, ή ψάχνω όλα τα καταστήματα , ακόμα και τα online για να βρώ την καλύτερη τιμή για ένα προιόν . Συνήθειες που πλέον τις έχουμε όλοι μας.

  1. Έχεις δίκιο. Απολογούμαι αν δεν ήταν ξεκάθαρο από το άρθρο ότι αυτή είναι η άποψή μου. ΑΛΛΑ αυτή τη στιγμή διαφαίνεται μια έλλειψη σταθερότητας στην αγορά η οποία μπορεί κάλλιστα αυτό το μικρό κέρδος να σου το γυρίσει μπούμερανγκ. (Αν υπολογίσεις τον χρόνο και τον μπελά που ίσως χάσεις.)

   Το ζήσαμε πολλοί στα πρώτα στάδια της αγοράς τηλεπικοινωνιών με πικρές αναμνήσεις.

 4. Εξαιρετικό άρθρο, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ο σύνδεσμος όμως για τα “πράσινα κεραμίδια” για κάποιον δυσεξήγητο λόγο οδηγεί σε κλειστό ιδιωτικό ιστολόγιο. Πως μπορούμε να διαβάσουμε το άρθρο;

  1. Ναι, συγνώμη, ήταν “διπλό” το μπλογκ και συγκεντρώθηκαν όλα τώρα σε μια στέγη. Τα φτιάχνω αμέσως!

Leave a Reply